Stock Laku Laju #ixorrainspiredperfume

Alhamdulillah…

hari ni 8 botol telah dirembat orang…yang best nye..setiap customer yang pm or call sarah sangat2 excited dengan #ixorrainspiredperfume… hehehe…
Sabar ye sayang2…
Stock ade… cume stock in hand ni laku keras…
Baru ja restock…dah nak susut balik stock…kena restock balik ni…
Yang nak cod kat kulim, boleh la pm sarah tanye stock…boleh sarah simpan kan dalam wishlist u ols..
Yang mane nak tggu gaji pun boleh la habaq sarah wishlist u ols…boleh la sarah atur stock…
Dalam tengah tulis post ni pun sarah, ade orang duk pm wishlist nak cod sabtu ni…
Jangan segan silu pm k…sarah x garang aih…  😄😄😄
Ps : #promosiRM100 utk 3 botol masih on! Boleh la dapatkan 3 botol…tahan la sampai 4 bulan lebih ( ikut cara u ols spray la…hehehe)
Love,

Sarah

#wangianinspirasiku

Time ni tengah tunggu customer yang nak cod petang tadi..terima kasih ya dik..akak jual na…