Sepetang Bersama Mereka

Salam..

Ni cerita petang semalam..balik2 kerja je housemate dah ajak pi Taman Sungai Bunian, Kulim Eco Park di Kulim Hi-tech park..

best jugak..selain ade track joging, kita boleh la bergym, sebab ade mini gym kat sini…

kami pi pun dah dekat nak maghrib, tapi sempat la nak pbagi badan berpeluh…

(Padan lah gn aku yang dah cheat banyak kali)

KEJAP!

Cheat?

hahaha…yup, sarah dah start Atkins Diet almost 19 days..hari ke 14 hari tu dah loose weight up to 4 KG… nak kena fight to loose another 21 KG huhuu..

Tapi…

Masuk minggu ke 3 ni, nafsu makan membuak-buak…benda yang selama ni bukanlah favourate sangat, tapi sekarang jadi macam orang mengidam plak…semua benda teringin..

OHMAI…..

What to do…hehhehehe

Summary for 1st phase Diet Atkins is

NO sugar

NO Carbohidrates

YES Proteins

YES lemak baik ( tak tau nak translate ape, takkan GOOD FAT??)

Banyakkan lagi makan sayur-sayuran Hijau…

Sapa buat Diet Atkins? ce cite sikit berapa korang dah loose weights? story mory sikit tentang pengalaman korang bersama ATkins

20161113_191039

time ni mariamah ngah pusing track

 

Advertisements