Stock Laku Laju #ixorrainspiredperfume

Alhamdulillah…

hari ni 8 botol telah dirembat orang…yang best nye..setiap customer yang pm or call sarah sangat2 excited dengan #ixorrainspiredperfume… hehehe…
Sabar ye sayang2…
Stock ade… cume stock in hand ni laku keras…
Baru ja restock…dah nak susut balik stock…kena restock balik ni…
Yang nak cod kat kulim, boleh la pm sarah tanye stock…boleh sarah simpan kan dalam wishlist u ols..
Yang mane nak tggu gaji pun boleh la habaq sarah wishlist u ols…boleh la sarah atur stock…
Dalam tengah tulis post ni pun sarah, ade orang duk pm wishlist nak cod sabtu ni…
Jangan segan silu pm k…sarah x garang aih…  😄😄😄
Ps : #promosiRM100 utk 3 botol masih on! Boleh la dapatkan 3 botol…tahan la sampai 4 bulan lebih ( ikut cara u ols spray la…hehehe)
Love,

Sarah

#wangianinspirasiku

Time ni tengah tunggu customer yang nak cod petang tadi..terima kasih ya dik..akak jual na…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s